Effektiv styrkelse af bækkenbunden

Bækkenbundstræning

Skincare klinikken

Slip blæren løs og stol igen på din bækkenbunds muskulatur

Mange kvinder og mænd har problemer med slapt bækkenbund og slap muskulatur omkring blæren, hvilket fører til uheld ved grin, hoppen eller nysen og kan føre til urin- eller afføringsinkontinens – en meget tabubelagt problematik.
Læs her, hvordan vores specialstol kan hjælpe dig til at kontrollere dine bækkenbundsmuskler, så din udfordring bliver langt mindre, og livskvaliteten kan vende tilbage.

Et problem og et tabu
Over ½ million danskere af begge køn er registreret med problemer med urin- eller afføringsinkontinens, hvilket betyder, at det er svært at holde på vandet og afføringen. Er du registreret? Sikkert ikke, så vi er endnu flere.
Måske kender du til det at skulle stramme benene sammen ved nys eller latter for ikke at dryppe. Eller at du kommer til at lække lidt, når du rejser dig, hopper på trampolin med børnene eller danser.
Mange har også den udfordring, at de helst skal være sikker på, at der er et toilet i nærheden, når de skal på tur.

En problematik, som påvirker hverdagen og skaber frustration.
Mange mænd oplever efter prostata operation problemer med hyppig vandladning om natten samt rejsningsproblemer, og det medfører naturligvis en stærk forringelse af livskvaliteten.
Men faktisk kræver det ikke meget at få mere kontrol over denne problematik.

Blæren i sig selv er ikke svag ved inkontinens

Blæren i sig selv er ikke svag ved inkontinens. Det er lukkemusklen i bækkenbunden der ikke er stærk nok til at holde urinen inde i blæren. Derfor er det musklen som Pelvic Chair gør stærkere.

Pelvic Chair arbejder ud fra HIFEM (Magnetisk stimulation), som ganske enkelt laver 12.000 bækkenbundsøvelser på de 28 min., du sidder på stolen. Det handler om muskel stimulering af ringmusklen og musklen ved din blære

Bestil tid

Ansigtspleje, anti-age og opstramning med virkelig gode resultater

Super dygtigt personale, super behandling. Varme og hygge er en del af behandlingen. Jeg anbefaler varmt klinikken.
Jacqueline Jensin
Scroll to Top